Kategóriák
Uncategorized

Január színe

Először is mindenkinek nagyon boldog és sikeres új évet kívánok :)
Az új év a Colorstrology szerint a karamell árnyalatával köszönt be, ez ugyanis a januárhoz rendelt szín. Lássuk milyen jelentésekkel ruházta fel Michele Bernhardt a karamell árnyalatát és mindez hogyan jellemzi az aktuális hónapot:

A kissé álmodozó december után a január egy igazi gyakorlatias hónap, ami kiváló időszak a terveink életre keltésére. Ehhez szükséges persze nem kevés céltudatosság, fegyelmezettség és kitartás. Mindezt hordozza magában a karamell meleg színe, így támogatva az erős kezdést az új évre.

13b05aea1779e1a87449169dc8e93f66Ha úgy éreznénk, hogy lélekben még mindig valahol decemberben vagyunk és kicsit ellustultunk az ünnepek alatt, vegyük körbe magunkat némi karamell árnyalattal. Azt azért nem ajánlanám, hogy a tél és nyár típusba tartozók ilyen színt hordjanak (mivel ez egy meglehetősen meleg árnyalat, a hideg típusoknak kifejezetten előnytelen), ők inkább a lakásukban vagy a munkahelyükön tegyenek ki valami apró tárgyat karamell színben. Ha minden igaz, ez majd segítségükre lesz a terveik megvalósításában és az ehhez elengedhetetlen koncentráció elérésében.

dd54b802acb223eea6aeda2faf8edb25

http://www.pantone.com/pages/colorstrology/colorstrology.aspx

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s