Kategóriák
Uncategorized

Szeptember és október színe

Lássuk a hónap színe sorozat eddig kimaradt két utolsó főszereplőjét: szeptember és október árnyalatát. A nyár elmúltával, a rövidülő nappalokkal és a kissé már fáradtabb fényekkel szinkronban az ősz első két havának színe is hűvösebb és nyugodtabb, akárcsak a hangulatunk.

bfa9068b5bea47a316bb87faf1ee1c46

Szeptember: kifinomult és bölcs

A Colorstrology szeptember színének a Baja Blue nevet adta, amit nem igazán lehet magyarra jól átültetni. Mindenesetre egy közepesen erős liláskék árnyalatról van szó. Kétségtelen, hogy egy különleges színt választottak a szeptembernek, amelyet a következő jelzőkkel írnak le: isteni, csábító, művészi. Az árnyalat maga nyugalmat áraszt és a szépség, tisztaság és bölcsesség iránti fogékonyságunkat növeli. Ez ugyanis egy olyan hónap, amikor nyitottabbakká válhatunk a kicsit magasztosabb ideákra és elemelkedhetünk a már berögzült gondolkodásmódunktól.
a608ae2ddafd21ba877b693a4e6c9457

A Baja Blue színt használhatjuk arra, hogy kicsit szervezettebbé tegyük az életünket: segít ugyanis az összefüggések hatékonyabb felismerésében. A Colorstrology szerint nincs másra szükség, minthogy az adott árnyalat előforduljon a környezetünkben. A Baja Blue ötvözi az intelligenciát, békét és bölcsességet – már ami a szimbolikáját illeti.

bb6323b2cc995e78c8b91f6ac1b0a537

Október: egyensúly és béke

Október színe az égkék. Szeretetet, békét és nyugalmat áraszt – folytatva ezzel a szeptemberrel elkezdődött csendesebb, kicsit befelé fordulóbb hangulatot. Mindez nem jelent azonban passzivitást, hiszen az égkék árnyalata erőt sugároz és tettekre is ösztönöz minket. Október egy csodás időszak arra, hogy a fizikai megjelenésünkön javítsunk és szebbé tegyük a környezetünket.

59640246f9420f024fe09bf2ee46e6d8

Az égkék szín alkalmazása segíthet abban, hogy harmonikus párkapcsolatunk legyen – legalábbis a Colorstrology szerint. :) Hatásai közé sorolják azt is, hogy egyensúlyt teremt, enyhíti az agressziót és nyugtat. Épp ezért kiválóan alkalmas a meditatív állapot előmozdítására.

77685529aab4bddfe0269bd13a160336(Képek: https://pinterest.com)

http://www.pantone.com/colorstrology

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s