About

Lili vagyok, Budapesten élek, német és svéd irodalmat tanultam. A különböző nyelveken és kultúrákon kívül sok minden érdekel. Ilyen a vizuális kommunikáció is, azon belül pedig leginkább a színek és azok sokrétűsége az, amit izgalmasnak találok.

Ezt a blogot azért indítottam, mert szeretnék egy felületet, ahová összegyűjthetem a színekkel kapcsolatos gondolataimat, inspirációimat illetve ahol rendszerezhetem mindazt az ismeretanyagot, amit eddig megszereztem. Itt említeném meg Tarcsay Mária szín – és stílustanácsadói tanfolyamát, amelyet elvégezve még nagyobb késztetést éreztem arra, hogy a színekkel foglalkozzam.

De miért Miss Pilar? Valamiért már egy évtizede Pilar az egyik (hát igen…) olyan név, amin magamat nevezem, persze félig se komolyan. De azért mégis. Ez a spanyol női név oszlopot jelent, az oszlop pedig egy elég erős szimbólum, én leginkább az “összeköttetés” jelentését szeretem. Ez tehát Miss Pilar blogja, a színekről, és azokról a dolgokról amelyekkel a színek összekötnek minket, a hangulatunkat, kultúránkat, és még ki tudja mi mindenünket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s